Tro kan flytte bjerge – vi flytter resten

EU•Transport


Transport & opbevaring

Vi tilbyder transport af flyttegods for alle i EU, uanset om du er privat eller virksomhed.
Vores faste ture går primært mellem Danmark og Sydspanien.

Flyttegods
Eu transport tilbyder transport af alle former for gods i hele EU. Vores ture har typisk udgangspunkt fra Danmark mod Sydspanien, hvor vi naturligvis tilbyder levering/afhentning i de lande vi kører igennem.
Express
Vi kan alle komme i en situation hvor man pludselig skal have fragtet noget fra A til B i en fart. Derfor tilbyder EU Transport også Express Transport af alt, lige fra store “pakker” til en fuld bil med flyttegods.
Opbevaring
Benytter du EU Transport til at fragte dit flyttegods, så har du mulighed for at få opbevaret dine ting, hvis du eventuelt ikke er helt klar til at modtage dine ting og du  ønsker opbevaring i en periode.
Bil i EU

Hos EU Transport tilbyder vi også transport af biler rundt i Europa.
Ønsker du at få din bil transporteret fra f.eks. Danmark til Spanien, så kan vi sagtens være behjælpelig med dette. Læs mere om bil transport.

Kommende ture

Tur fra Danmark mod Spanien, med afgang ca. den 8. december 2021

Bemærk at dette er den sidste tur inden nytår! Denne tur starter ud fra Hedehusene i Danmark ca. den 8. december 2021, hvor vi kører mod Costa del Sol.Vi samler op på sjælland i dagene op til afgangen den 8. december og på Fyn og Jylland den 8. - 9. december...

Tur fra Spanien mod Danmark, med afgang ca. 14. december 2021

Bemærk at dette er den sidste tur inden nytår! Denne tur starter ud fra Fuengirola i Sydspanien ca. den 14. december 2021, hvor vi kører mod Danmark. Bemærk at vi kører i en lastbil som vist på billedet nedenfor, derfor vil det kræve at denne kan komme til på adressen...

Tur fra Danmark mod Spanien, med afgang ca. den 3. november 2021

Denne tur starter ud fra Hedehusene i Danmark ca. den 3. november 2021, hvor vi kører mod Costa del Sol.Vi samler op på sjælland i dagene op til afgangen den 3. november og på Fyn og Jylland den 3. - 4. november 2021.Bemærk at vi kører i en lastbil som vist på...

Tur fra Spanien mod Danmark, med afgang ca. den 9. november 2021

Denne tur starter ud fra Fuengirola i Sydspanien ca. den 9. november 2021, hvor vi kører mod Danmark.Bemærk at vi kører i en lastbil som vist på billedet nedenfor, derfor vil det kræve at denne kan komme til på adressen i Danmark, og andre steder udenfor Malaga...

Transport af flyttegods i hele EU

Vi tilbyder fragt af dit flyttegods uanset om det kun drejer sig om nogle få flyttekasser, eller du ønsker at flytte hele dit hjem til et andet sted i Europa.

Det eneste du skal gøre for at få et tilbud på fragt af dit flyttegods, er at skrive til info@eutransport.dk med følgende informationer:

• Dit navn
• Afhentnings adresse

• Leverings adresse
• Mængden af flyttegods
• Telefon nummer & E-mail
• Dato flyttegodset ønskes afhentet og leveret

Når disse informationer er sendt til os, vil vi vende tilbage hurtigst muligt, med et godt tilbud på fragt af dit flyttegods, uanset hvor i Europa det skal transporteres.

Skulle du have eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf nr: +45 93831718 eller +34 711 020 218

Vi passer på dine ting, som var det vores egne!

Bemærk at vores mindstepris er 1.295,00kr.

Kontakt os

EU Transport tilbyder transport af alle former for gods i hele Europa, både for private og virksomheder.
Du er meget velkommen til at kontakte os, for spørgsmål vedrørende transport af flyttegods.

da_DKDansk