Denne bil & MC transport, starter ud fra Vemmelev ca. den 21. august 2023, hvor den kører mod Hedensted for at opsamle køretøjer på vores lager, herefter går turen til Spanien…

Vi tilbyder levering og afhentning i de lande vi kommer igennem, på turen mod Spanien.

Det er muligt at levere dit køretøj på vores lager i Vemmelev eller Hedensted, inden lastbilen kører fra Danmark, her kan den stå trygt og sikkert på vores lager, indtil lastbilen starter turen.

Traileren er lukket, hvilket beskytter biler og motorcykler mod vejr og vind under hele transporten, og de bliver naturligvis forsvarligt fastspændt, så de bliver transporteret uden skader under den lange tur, vi kan transportere op til 5 biler pr. tur.

Bemærk at vi kører i en lastbil, der er ca. 20 meter lang og 4 meter høj, derfor kræver det meget plads, for at vi kan komme til på adresserne, vi har dog ramper så vi kan læsse biler og motorcyklerne ind i traileren på stedet.

Hvis du ønsker at booke plads til dit køretøj, kan du gøre dette via E-mail info@eutransport.dk eller kontakte os på tlf.: +45 93831718 eller tlf.: +34 711 02 02 18 hvis du skulle have spørgsmål til fragten.

For at booke plads på turen, skal vi bruge følgende oplysninger fra dig:

  • Afhentnings adresse
  • Leverings adresse
  • Kopi af pas
  • Kopi af reg attest
  • Navn og tlf nr på kontaktperson

Dette skal sendes til info@eutransport.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestemmelser for transport med EU TransportDownload

Med venlig hilsen

EU Transport

da_DKDansk