Denne lastbil starter ud fra Vemmelev i Danmark ca. den 5. februar 2024, hvor den kører mod vores lager i Hedensted for at opsamle flyttegods, herefter fortsætter lastbilen mod Costa del Sol.
Turen mod vores lager i Fuengirola, tager normalvis ca. 5 dage, og vi omlæsser ikke dit flyttegods under transporten.

Vi afhenter dit flyttegods ca. 3-4 hverdage før afgangen i en kassevogn eller mindre lastbil, både på Sjælland, Fyn og Jylland, hvorefter vi læsser det på lastbilen der kører turen mod Spanien.
Du har dog mulighed for selv at indlevere dit flyttegods på et af vores lagrer i Danmark, hvis du ønsker dette.

Flyttegods der skal afhentes og leveres mellem Danmark og Sydspanien, sker direkte i vores lastbil, derfor kræver det at vi kan komme til på adressen i lastbilen som vist nedenfor.

Vi tilbyder opsamlinger / afleveringer i de lande vi kommer igennem på vores tur mod Spanien.
Lande som du kan få fragtet dit flyttegods til eller fra, er følgende:

Danmark – Tyskland – Holland – Belgien – Luxembourg – Frankrig – Spanien

Hvis du ønsker at booke plads til dit flyttegods, kan du gøre dette via E-mail info@eutransport.dk eller kontakte os på tlf.: +45 93831718 eller +34 711 02 02 18 hvis du skulle have spørgsmål til fragten.

Vi tilbyder transport af følgende gods:

  • Møbler & indbo
  • Flyttekasser
  • Biler & motorcykler
  • Jetski, både & scootere
  • Samt meget mere

Du kan med fordel downloade vores “Fragtformular” på forsiden af www.eutransport.dk hvor du kan udfylde de forskellige felter vi behøver, for at kunne tilbyde dig en rigtig god pris på din transport af flyttegods.

NB! Dit flyttegods skal være klar til afhentning 3-4 dage, INDEN den planlagte dato for afgangen, og alle bookninger skal foregå via E-mail.

Da vi har meget travlt i øjeblikket, ville det være en god ide at booke plads på den enkelte tur i god tid, så du er sikker på at få dit gods med på turen.

Vi har naturligvis dit flyttegods forsikret, og hver genstand der er emballeret korrekt, er dækket op til 50.000kr såfremt der skulle komme en skade på dit flyttegods. Vi har dog meget stor erfaring i at håndtere vores kunders indbo, derfor er det meget sjældent der kommer skader på godset vi transportere.

HUSK! Alt flyttegods SKAL være tydeligt mærket op med navn samt leverings adresse, da vi har flere kunder på lastbilen der får transporteret deres indbo.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestemmelser for transport med EU Transport

Med venlig hilsen

EU Transport

da_DKDansk