Transport & Storage

EU Transport offers both freight forwarding in all EU countries, and storage in Denmark and southern Spain, regardless of whether you are private or a company.

We transport with a smile smile

Transport of YOUR moving goods

We offer transport of moving goods in all EU countries, where we pick up at address A and deliver to desired address B, ie we pick up and bring from curb to curb.
Usually the customer is helpful in loading the car, so you as a customer can also see that it is packed securely on the car that is to transport your moving goods to another address.

Ønsker du også op og ned bæring, kan vi tilbyde hjælp fra 2 mand i Danmark, og 1 mand i andre lande, mod merbetaling. Dette skal adviseres i forvejen inden afhentning og levering på de forskellige adresser. Her er det vigtigt at alt flyttegodset er pakket/emballeret og klar ved afhentning, og derved klar til nedbæring i bilen ved vores ankomst.

 

Moving goods and storage

Benytter du EU Transport til at fragte dit flyttegods, så har du også muligheden for at få opbevaret dit indbo, hvis du eventuelt ikke er helt klar til at modtage det og du ønsker at få opbevaret dit flyttegods i en kortere eller længere periode.

Vi tilbyder opbevaring både i Fuengirola i Spanien, samt i Taulow og Vemmelev i Danmark, og det er naturligvis med video overvågning, alarm, og forsikring af dit indbo.

Vi har optil 500m2 plads til netop dit indbo, både i Danmark og Spanien.

Kontakt os for yderligere for eventuelle spørgsmål på telefon +45 93831718 eller +34 711 02 02 18.

Læs vores bestemmelser

Vi mener selv vi er fair!

Det er som regel en stor beslutning at transportere sit indbo fra A til B. Derfor har vi også skrevet ned, hvad der kræves for at benytte EU Transport til at flytte dit indbo i Europa.

Contact us

Vi er altid ved telefonen, og du er velkommen til at ringe for råd og vejledning. Har du eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 93831718 eller +34 711 02 02 18

Vi har selv været i den samme situation, så ved hvad der skal til, for at gøre det så let som muligt.

Har du nogle spørgsmål om omregistrering af bil i Spanien, så kontakt vores samarbejdspartner www.bospanien.dk

 

 

en_GBEnglish (UK)