Denne lastbil starter ud fra Fuengirola i Sydspanien ca. den 10. marts 2024, hvor vi kører mod Danmark.

Vi afhenter dit flyttegods ca. 3-4 hverdage før afgangen i en kassevogn, hvis dit gods skal afhentes på Costa del Sol, ellers afhenter vi i flyttegods i resten af Spanien direkte i lastbilen.

Der er nu også mulighed for at levere eller afhente, både i Hedensted og Vemmelev, da vi har fået lager i Jylland og på Sjælland.

Det tager normalvis ca. 5 – 6 dage, før lastbilen ankommer i Danmark.

Bemærk at vi kører i en lastbil som vist på billedet nedenfor, derfor vil det kræve at denne kan komme til på adresserne udenfor Malaga området. Det vil sige, hvis du skal have afhentet indbo i f.eks Alicante, Valencia, Barcelona eller i andre lande på vejen mod Danmark, vil dette ske direkte i lastbilen.

Vi tilbyder opsamlinger / afleveringer i de lande vi kommer igennem på vores tur mod Danmark.
Lande som du kan få fragtet dit flyttegods til eller fra, er følgende:

Spanien – Frankrig – Luxembourg – Belgien – Holland – Tyskland – Danmark

Hvis du ønsker at booke plads til dit flyttegods, kan du gøre dette via E-mail info@eutransport.dk eller kontakte os på tlf.: +45 93831718 eller tlf.: +34 711 02 02 18 hvis du skulle have spørgsmål til fragten.

Vi tilbyder transport af følgende:

  • Møbler & indbo
  • Flyttekasser
  • Biler & motorcykler
  • Palle gods
  • Både, jetski & scootere
  • Samt meget mere..

Du kan med fordel downloade vores “Fragtformular” på forsiden af www.eutransport.dk hvor du kan udfylde de forskellige felter vi behøver, for at kunne tilbyde dig en rigtig god pris på din transport af flyttegods.

Vi har naturligvis dit flyttegods forsikret, og hver genstand der er emballeret korrekt, er dækket op til 50.000kr såfremt der skulle komme en skade på dit flyttegods. Vi har dog meget stor erfaring i at håndtere vores kunders indbo, derfor er det meget sjældent der kommer skader på godset vi transportere.

NB! Dit flyttegods skal være klar til afhentning 3-4 dage, INDEN den planlagte dato for afgangen, og alt booking skal foregå via E-mail.

HUSK! Alt flyttegods SKAL være mærket tydeligt op med for og efternavn samt leverings adresse, da vi har mange kunder på lastbilen, der får transporteret indbo til Danmark.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestemmelser for transport med EU Transport

Med venlig hilsen

EU Transport

da_DKDansk