Denne tur starter ud fra Fuengirola i Sydspanien ca. den 15. maj 2023, hvor vi kører mod Danmark.

Vi afhenter dit flyttegods ca. 3-4 hverdage før afgangen i en kassevogn, hvis dit gods skal afhentes på Costa del Sol. Ellers afhenter vi i resten af Spanien, direkte i lastbilen.

Der er nu også mulighed for at levere eller afhente, både i Hedensted og Vemmelev, da vi har fået lager i Jylland og på Sjælland.

Det tager normalvis ca. 5 – 6 dage, før lastbilen ankommer i Danmark.

Bemærk at vi kører i en lastbil som vist på billedet nedenfor, derfor vil det kræve at denne kan komme til på adressen i Danmark, og andre steder udenfor Malaga området, hvis du ønsker at vi levere dit indbo direkte i lastbilen.

Vi tilbyder opsamlinger / afleveringer i de lande vi kommer igennem på vores tur mod Danmark.
Lande som du kan få fragtet dit flyttegods til eller fra, er følgende:

Spanien – Frankrig – Luxembourg – Belgien – Holland – Tyskland – Danmark

Hvis du ønsker at booke plads til dit flyttegods, kan du gøre dette via E-mail info@eutransport.dk eller kontakte os på tlf.: +45 93831718 eller tlf.: +34 711 02 02 18 hvis du skulle have spørgsmål til fragten.

Vi tilbyder transport af følgende:

  • Møbler & indbo
  • Flyttekasser
  • Biler & motorcykler
  • Palle gods
  • Både, jetski & scootere
  • Samt meget mere..

Du kan med fordel downloade vores “Fragtformular” på forsiden af www.eutransport.dk hvor du kan udfylde de forskellige felter vi behøver, for at kunne tilbyde dig en rigtig god pris på din transport af flyttegods.

NB! Dit flyttegods skal være klar til afhentning 3-4 dage, INDEN den planlagte dato for afgangen, og alt booking skal foregå via E-mail.

Da vi har meget travlt i øjeblikket, ville det være en god ide at booke plads på den enkelte tur i god tid, så du er sikker på at få dit gods med på turen.

HUSK! Alt flyttegods SKAL være mærket tydeligt op med navn samt leverings adresse, da vi har mange kunder på lastbilen, der får transporteret indbo til Danmark.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestemmelser for transport med EU TransportDownload

Med venlig hilsen

EU Transport

da_DKDansk