Denne tur starter ud fra Vemmelev i Danmark ca. den 17. januar 2023, hvor den kører mod Hedensted for at opsamle flyttegods på vores lager, herefter fortsætter lastbilen mod Costa del Sol.

Vi afhenter dit flyttegods ca. 3-4 hverdage før afgangen i en kassevogn eller mindre lastbil, både på Sjælland, Fyn og Jylland. Hvorefter vi læsser det på lastbilen der kører turen mod Spanien.

Flyttegods der skal afhentes og leveres mellem Danmark og Sydspanien, sker direkte i vores lastbil, derfor kræver det at vi kan komme til på adressen i lastbilen vist nedenfor.

Vi tilbyder opsamlinger / afleveringer i de lande vi kommer igennem på vores tur mod Danmark.
Lande som du kan få fragtet dit flyttegods til eller fra, er følgende:

Danmark – Tyskland – Holland – Belgien – Luxembourg – Frankrig – Spanien

Hvis du ønsker at booke plads til dit flyttegods, kan du gøre dette via E-mail info@eutransport.dk eller kontakte os på tlf.: +45 93831718 eller +34 711 02 02 18 hvis du skulle have spørgsmål til fragten.

Vi tilbyder transport af følgende gods:

  • Møbler & indbo
  • Flyttekasser
  • Biler & motorcykler
  • Jetski, både & scootere
  • Samt meget mere

Du kan med fordel downloade vores “Fragtformular” på forsiden af www.eutransport.dk hvor du kan udfylde de forskellige felter vi behøver, for at kunne tilbyde dig en rigtig god pris på din transport af flyttegods.

NB! Dit flyttegods skal være klar til afhentning 3-4 dage, INDEN den planlagte dato for afgangen, og alle bookninger skal foregå via E-mail.

Da vi har meget travlt i øjeblikket, ville det være en god ide at booke plads på den enkelte tur i god tid, så du er sikker på at få dit gods med på turen.

HUSK! Alt flyttegods SKAL være tydeligt mærket op med navn samt leverings adresse, da vi har flere kunder på lastbilen der kører turen!

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestemmelser for transport med EU TransportDownload

Med venlig hilsen

EU Transport

da_DKDansk