Grundet den høje prisstigning på diesel, er vi desværre tvunget til at tilføje et diesel tillæg på ca. 7% på vores fremtidige ture fra 1. januar 2022.

Denne tur starter ud fra Fuengirola i Sydspanien ca. den 18. januar 2022, hvor vi kører mod Danmark.
Bemærk at vi kører i en lastbil som vist på billedet nedenfor, derfor vil det kræve at denne kan komme til på adressen i Danmark, og andre steder udenfor Malaga området.

Det tager normalvis 4-5 dage, før lastbilen er i Danmark.

Vi tilbyder opsamlinger / afleveringer i de lande vi kommer igennem på vores tur mod Danmark.
Lande som du kan få fragtet dit flyttegods til eller fra, er følgende:

Spanien – Frankrig – Luxembourg – Belgien – Holland – Tyskland – Danmark

Her kan du se ruten vi kører på denne tur

Hvis du ønsker at booke plads til dit flyttegods, kan du gøre dette via E-mail info@eutransport.dk eller kontakte os på tlf.: +45 93831718 eller tlf.: +34 711 02 02 18 hvis du skulle have spørgsmål til fragten.
Vi tilbyder transport af følgende:

Møbler & indbo
Biler & motorcykler
Farlig gods
Medicin & alkohol
Både, jetski & scootere
Samt meget mere

Du kan med fordel hente vores “Fragtformular” på forsiden af www.eutransport.dk hvor du kan udfylde de forskellige felter vi behøver, for at kunne tilbyde dig en rigtig god pris på din transport af flyttegods.

NB! Dit flyttegods skal være klar til afhentning 3-4 dage, INDEN den planlagte dato for afgangen, og alt booking skal foregå via E-mail.

Da vi har meget travlt i øjeblikket, ville det være en god ide at booke plads på den enkelte tur i god tid, så du er sikker på at få dit gods med på turen.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Bestemmelser for transport med EU TransportDownload

Bemærk! Grundet Covid-19, kan den enkelte afgang udskydes eller aflyses, uden EU Transport kan holdes ansvarlig for dette,

da_DKDansk