Express Transport af flyttegods

Express transport til Spanien? EU Transport tilbyder Express Transport af flyttegods i alle EU lande, både for private og virksomheder.

Vi transportere dine ting med et smil smile

Express Transport af DIT flyttegods

Vi tilbyder også Express transport af flyttegods i alle EU lande samt Express transport til Spanien, hvor vi afhenter på adresse A og levere på ønskede adresse B, det vil sige vi henter og bringer fra kantsten til kantsten.

Express transport

Denne Express transport, vil foregå på den måde, at EU Transport afhenter dit flyttegods der skal fragtes Express. Hvorefter vi kører direkte til det sted du som kunde har valgt vi skal levere godset.
Normalvis er kunden behjælpelig med at læsse bilen, så du som kunde også kan se at det bliver pakket forsvarligt på den bil der skal fragte dit flyttegods til en anden adresse.

Ønsker du også op og ned bæring, kan vi tilbyde hjælp fra 2 mand i Danmark, og 1 mand i andre lande, mod merbetaling. Dette skal adviseres i forvejen inden afhentning og levering på de forskellige adresser. Her er det vigtigt at det alt flyttegodset er pakket og klar ved afhentning, og derved klar til nedbæring i bilen ved vores ankomst.

Opbevaring af flyttegods

Benytter du EU Transport til at fragte dit flyttegods, så har du mulighed for at få opbevaret dine ting, hvis du eventuelt ikke er helt klar til at modtage dine ting og du ønsker at få opbevaret dit flyttegods i en kort periode.

Vi tilbyder opbevaring både i Fuengirola og i Odense i en kortere periode.

Vores lokaler er naturligvis sikrer, aflåste og dit indbo vil også være dækket af en forsikring.

Læs vores bestemmelser

Vi mener selv vi er fair!

Det er som regel en stor beslutning at transportere sit indbo fra A til B. Derfor har vi også beskrevet, hvad det kræves for at benytte EU Transport til at flytte dit indbo i Europa.

Kontakt os

Vi er altid ved telefonen, og du er velkommen til at ringe for råd og vejledning. Har du eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 93831718 eller +34 711 02 02 18

Vi har selv været i den samme situation, så ved hvad der skal til, for at gøre det så let som muligt.

Har du bla. spørgsmål om omregistrering af bil i Spanien, så kontakt vores samarbejdspartner www.bospanien.dk

 

 

Kontakt Info

EU Transport S.L.
29640 Fuengirola
NIF: B04998589


Mobil DK:   +45 93831718
Mobil ES: +34 711 02 02 18

E-mail: info@eutransport.dk

Følg os på sociale medier

 

da_DKDansk