Transport & Opbevaring

EU Transport tilbyder både fragt af flyttegods i alle EU lande, og opbevaring i Danmark og Sydspanien, uanset om du er privat eller en virksomhed.

Vi transportere med et smil smile

Transport af DIT flyttegods

Vi tilbyder transport af flyttegods i alle EU lande, hvor vi afhenter på adresse A og levere på ønskede adresse B, det vil sige vi henter og bringer fra kantsten til kantsten.
Normalvis er kunden behjælpelig med at læsse bilen, så du som kunde også kan se at det bliver pakket forsvarligt på den bil der skal fragte dit flyttegods til en anden adresse.

Ønsker du også op og ned bæring, kan vi tilbyde hjælp fra 2 mand i Danmark, og 1 mand i andre lande, mod merbetaling. Dette skal adviseres i forvejen inden afhentning og levering på de forskellige adresser. Her er det vigtigt at det alt flyttegodset er pakket og klar ved afhentning, og derved klar til nedbæring i bilen ved vores ankomst.

 

Opbevaring af flyttegods

Benytter du EU Transport til at fragte dit flyttegods, så har du mulighed for at få opbevaret dine ting, hvis du eventuelt ikke er helt klar til at modtage dine ting og du ønsker at få opbevaret dit flyttegods i en kort periode.

Vi tilbyder opbevaring både i Fuengirola og Hedehusene i en kortere periode.

Vores lokaler er naturligvis sikrer, aflåste og dit indbo vil også være dækket af en forsikring.

Pladsberegner

Læs om vores "pladsberegner" her.

Sådan fungere det.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du med fordel hente vores "pladsberegner" her eller på forsiden, hvor du kan udfylde den med navn og adresser, samt udfylde de forskellige rubrikker med dit flyttegods. Herefter vil den selv udregne hvor mange kubikmeter du har der skal transporteres.

Herefter downloader du dette ark, og sender det via E-mail til info@eutransport.dk hvor du så vil modtage en fast pris på fragt af dit flyttegods.

Ved vores ankomst for afhentning af dit flyttegods, vil vi i fællesskab gennemgå den liste du har fremsendt, og derved sikre os at det hele er læsset på bilen, inden afgang til din leveringsadresse.

Kontakt Info

EU Transport S.L.
29640 Fuengirola
NIF: B04998589


Mobil DK:   +45 93831718
Mobil ES: +34 711 02 02 18

E-mail: info@eutransport.dk

Følg os på sociale medier

 

da_DKDansk