Få råd og vejledning til emballering

Vær med til at sikre at dit gods undgår skader med den korrekte emballage. Gods uden embellage fragtes på eget ansvar, og er ikke dækket af vores forsikring

Flyttekasser

Der findes mange forskellige former for flyttekasser. Hos EU Transport anbefaler vi at man benytter flyttekasser der har en tykkelse på 7 mm. Dette gør at de kan holde til at blive stablet, og de ikke går i stykker, når man flytter rundt med dem.

Læg tunge ting nederst i kassen. Flyttekasserne må MAKS VEJE 20 KG. og den skal kunne lukkes helt – gerne med tape. Vejer flyttekassen mere end 20 Kg, SKAL den pakkes om i 2 flyttekasser, ellers vil den ikke blive lastet på lastbilen.

Det er også vigtigt at pakke eventuelle skrøbelige ting ind i bobleplast, eller lignende, inden de ligges i flyttekassen.

Husk at skrive navn på alle flyttekasserne!

Fjernsyn / TV

Det er vigtigt at dit TV bliver pakket godt ind. Den bedste måde er at pakke det ind i den papkasse det blev leveret i fra ny, den næstbedste løsning er at få fat i en “cykelkasse” hos den lokale cykelhandler, og få en af hans aflagte kasser til cykler. Disse kan du pakke dit TV ind i sammen med tæpper eller lign, så det står beskyttet i kassen.

Har du ikke mulighed for nogle af de nævnte løsninger, skal du sørge for at dit TV er pakket godt ind i tæpper/bølgeplast og eller en opsprættet flyttekasse.

Hvis det ikke er pakket forsvarligt ind, bortfalder reklamations retten.

Husk at skrive navn på!

Cykler

Cykler skal have styret “drejet” inden afhentning, og pedaler skal være afmonteret. Cyklen må meget gerne være forsvarligt pakket ind i pap eller tæpper, og så skal eventuelle cykelkurve være afmonteret.

Elcykler skal behandles ligesom almindelige cykler, og batteriet skal være afmonteret og lægges i en pose eller en lille papkasse.

Husk at skrive navn på!

Malerier & lign.

Malerier skal være forsvarligt emballeret, enten med tæpper, eller bobbleplast. Alternativt kan være at få det pakket ind i en opsprættet flyttekasse. Det vil også være en god ide at få det pakket ind i en trækasse, hvis det er er et stort maleri, hvilket forsikringselskabet forlanger.

Er dit maleri ikke emballeret korrekt, vil det ikke være dækket af vores forsikring.

Husk at skrive navn på!

Madresser, dyner & puder

Madrasser pakkes ind i kraftig plastik, eller du kan benytte en engangs pressening, der tapes rundt om madressen.
Tynd film er ikke nok til at emballere madresser, da der går hul på dette med det samme.

Dyner og puder pakkes i sække eller lignende, og tapes godt sammen, så sækken er lukket forsvarligt.

Husk at skrive navn på!

Sofa / møbler

Sofaer og andre møbler, skal ligeså være emballeret, inden vi afhenter dem på adressen. Er de ikke korrekt emballeret, vil transporten være på kundens eget ansvar, og møblet vil ikke være dækket under vores forsikring.

Det er en god ide, at emballere møbler og andet med bobleplast, tæpper eller lign.
Hjørner og kanter skal emballeres ekstra, da de let kan blive ridset eller skrammet under flytning af møblet.

Husk at skrive navn på!

Glasplader

Glasplader kan være meget skrøbelige. Derfor forlanger vi også at de skal være pakket forsvarligt ind i enten bobbleplast, tæpper eller pap – Hellere for meget indpakning, end slet ingen.

Hvis det ikke er pakket forsvarligt ind, bortfalder reklamations retten.

Husk at skrive navn på!

Forsikring & afbestilling

EU Transport har stor erfaring med at transportere flyttegods i hele Europa, og heldigvis går det problemfrit langt de fleste gange. Skulle skaden ske, kan vores kunder få dækket en evt. skade via vores forsikringsselskaber, såfremt kundens gods er korrekt emballeret.

Afbestilling af booket tur

Det kan selvfølgelig ske, at man af den ene eller anden årsag er tvunget til at annullere den bestilling der allerede er lavet hos os. Ønsker du at afbestille din reservation, skal dette ske via mail, senest 10 dage før afgang.

Sker afbestillingen mellem 4 – 7 dage før turens start dato, vil kunden skulle betale 25% af den aftalte pris der er lavet ved bestilling af plads på bilen.

Bliver reservationen afbestilt 4 dage eller mindre før turens afgang, vil kunden stadig skulle betale fuld pris for den reserverede plads, da vi ikke har mulighed for at booke en ny kunde til denne plads, inden afgang.

EU Transport kan ikke holdes ansvarlig for følgende:

 

  • Uforsvarligt/mangelfuldt emballeret gods
  • ​Gods som kunden eller dennes hjælpere selv er med til at behandle, på- og/eller aflæsser.
  • ​Gods som er modtaget med forbehold på grund af skader.
  • ​Gods som kunden selv har pakket i kasser, container, kartoner, kurve, møbler eller lignende med mindre det ved modtagelse konstateres, at EU Transport har forvoldt synlige skader på emballagen.
  • ​Alle former for elektrisk udstyr, med mindre EU Transport har forvoldt synlige skader. (inklusiv køleskabe og frysere)
  • ​Gods der af en eller anden grund ved sin beskaffenhed ikke kan tåle de normale påvirkninger ved håndtering eller/og transport.​
  • ​EU Transport er ikke ansvarlig for bortkomst eller beskadigelse af rede penge, pengeeffekter, smykker, guld, sølv, ædelstene eller lignende.
  • ​Ridser/Skrammer dækkes ikke af forsikringen på brugt inventar, Møbler eller lignende.

 

TV

Computere

Printere

agsdi-thermometer

Køleskabe

Forsikring & Ansvar

Forsikring/Ansvar vedr. flytninger

Alle flyttelæs er dækket under transport op til 50.000.- pr genstand, forudsat at reglerne for indpakning er fulgt.

Der er dog en selvrisiko på 4500 kr. pr kunde.

EU Transport benytter CMR Fragtbrevsforsikring, samt ekstra forsikring under transporten, derfor kan vores kunder også være sikre på at vi er godt dækket ind, når vi transportere jeres flyttegods.

Skulle du f.eks. have et meget værdifuldt maleri eller lign. er det også muligt at tegne en ekstra forsikring via dit eget forsikringsselkab, hvor det ofte kan være billigere, end at benytte EU Transports eget forsikringsselskab.

Men vores historik siger heldigvis, at der stort set ikke har været skader på flyttegods vi har fragtet hos EU Transport

Reklamation

Ved synlig skader eller mangler, skal reklamation ske straks, og maksimum 24 timer efter modtagele af det transporterede gods.
Overholdes dette ikke, kan erstatningskrav ikke gøres gældende overfor EU Transport.

Kontrol af flyttegods

EU Transport forbeholder sig retten til at lave rutinemæssige kontrol af flyttegods vi transportere for vores kunder.
Her kigger vi efter våben, eurofiserende stoffer, eller andre ulovlige genstande der ikke må fragtes over landegrænser – Vi laver også stikprøvekontrol i samarbejde med spansk politi, der sammen med deres narkohund, går en tur i bilen inden afgang fra Sydspanien.
Skulle vi mod forventning finde noget , vil vi vidergive oplysningerne om hvem der ejer flyttegodset til politiet, der herefter vil blive kontaktet af de rette instanser.

da_DKDansk