Guide til Indpakning

På denne side kan du finde nogle gode råd til indpakning af dit flyttegods, inden det skal transporteres rundt i Europa. På denne måde kan du være med til, at dit gods også kommer sikkert frem uden skader.

Flyttekasser

Der findes mange forskellige former for flyttekasser.
Hos EU Transport anbefaler vi at man benytter flyttekasser der har en tykkelse på 7 mm. Dette gør at de kan holde til at blive stablet, og de ikke går i stykker, når man flytter rundt med dem. Læg tunge ting nederst i kassen – Flyttekasserne må MAKS VEJE 20 KG. og den skal kunne lukkes helt, gerne med tape. Vejer flyttekassen mere end 20 Kg, SKAL den pakkes om i 2 flyttekasser, ellers vil den ikke blive lastet på bilen.

Det er også vigtigt at pakke eventuelle skrøbelige ting ind i bobleplast, eller lignende, inden de ligges i flyttekassen.

Husk at skrive navn på alle flyttekasserne!

Fjernsyn / TV

Det er vigtigt at dit TV bliver pakket godt ind. Den bedste måde er at pakke det ind i den papkasse det blev leveret i fra ny, den næstbedste løsning er at få fat i en “cykelkasse” hos den lokale cykelhandler, og få en af hans aflagte kasser til cykler. Disse kan du pakke dit TV ind i sammen med tæpper eller lign, så det står beskyttet i kassen.

Har du ikke mulighed for nogle af de nævnte løsninger, skal du sørge for at dit TV er pakket godt ind i tæpper/bølgeplast og eller en opsprættet flyttekasse.

Hvis det ikke er pakket forsvarligt ind, bortfalder reklamations retten.

Husk at skrive navn på!

Cykler / El-cykler

Cykler skal have styret “drejet” inden afhentning, og pedaler skal være afmonteret. Cyklen må meget gerne være forsvarligt pakket ind i pap eller tæpper, og så skal eventuelle cykelkurve være afmonteret.

Elcykler skal behandles ligesom almindelige cykler, og batteriet skal være afmonteret og lægges i en pose eller en lille papkasse.

Husk at skrive navn på!

Malerier

Malerier skal være forsvarligt pakket ind, enten med tæpper, eller bobbleplast. Alternativt kan være at få det pakket ind i en opsprættet flyttekasse. Det vil også være en god ide at få det pakket ind i en trækasse, hvis det er er et stort maleri.

Hvis det ikke er pakket forsvarligt ind, bortfalder reklamations retten.

Husk at skrive navn på!

Madrasser/dyner/puder

Madrasser pakkes ind i plastik.

Dyner og puder pakkes i sække eller lignende.

Husk at skrive navn på!

Glasplader

Glasplader kan være meget skrøbelige. Derfor forlanger vi også at de skal være pakket forsvarligt ind i enten bobbleplast, tæpper eller pap – Hellere for meget indpakning, end slet ingen.

Hvis det ikke er pakket forsvarligt ind, bortfalder reklamations retten.

Husk at skrive navn på!

Forsikring & afmelding

EU Transport har stor erfaring med at transportere flyttegods for vores kunder i hele Europa. Og heldigvis går det uden problemer langt de fleste gang. Men skulle skaden ske, så er vi naturligvis dækket ind, så kunden kan få dækket en evt. skade via forsikringsselskaberne vi benytter.

Afbestilling af booket tur!

Det kan selvfølgelig ske, at man af den ene eller anden årsag er tvunget til at annullere den bestilling der allerede er lavet hos os.

Sker dette mellem 4 – 10 dage før turens start dato, vil kunden skulle betale 25% af den aftalte pris der er lavet ved bestilling af plads på bilen.

Bliver pladsen afbestilt 4 dage eller mindre før turen er sat til at starte, vil kunden stadig skulle betale fuld pris for den bookede plads, da vi ikke har mulighed for at booke en ny kunde til denne plads, inden afgang.

EU Transport påtager sig ikke ansvar for skader på:

 

  • Uforsvarligt/mangelfuldt emballeret gods
  • ​Gods som kunden eller dennes hjælpere selv er med til at behandle, på- og/eller aflæsser.
  • ​Gods som er modtaget med forbehold på grund af skader.
  • ​Gods som kunden selv har pakket i kasser, container, kartoner, kurve, møbler eller lignende med mindre det ved modtagelse konstateres, at EU Transport har forvoldt synlige skader på emballagen.
  • ​Alle former for elektrisk udstyr, med mindre EU Transport har forvoldt synlige skader. (inklusiv køleskabe og frysere)
  • ​Gods der af en eller anden grund ved sin beskaffenhed ikke kan tåle de normale påvirkninger ved håndtering eller/og transport.​
  • ​EU Transport er ikke ansvarlig for bortkomst eller beskadigelse af rede penge, pengeeffekter, smykker, guld, sølv, ædelstene eller lignende.
  • ​Ridser/Skrammer dækkes ikke af forsikringen på brugt inventar, Møbler eller lignende.

 

TV

Computere

Printere

agsdi-thermometer

Køleskabe

Forsikring & Ansvar

Forsikring/Ansvar vedr. flytninger

Alle flyttelæs er dækket under transport op til 500.000.- pr læs, forudsat at reglerne for indpakning er fulgt.

Der er en selvrisiko på 2500 kr.

EU Transpot benytter CMR Fragtbrevsforsikring, samt ekstra forsikring under transporten, derfor kan vores kunder også være sikre på at vi er godt dækket ind, når vi transportere jeres flyttegods.

Skulle du f.eks. have et meget værdifuldt maleri eller lign. er det også muligt at tegne en ekstra forsikring via dit eget forsikringsselkab, hvor det ofte kan være billigere, end at benytte vores.

Men vores historik siger heldigvis, at der stort set ikke har været skader på flyttegods vi har fragtet hos EU Transport 

Reklamation

Ved synlig skade/mangler skal reklamation ske straks. I andre tilfælde senest dagen efter udlevering af Gods. Overholdes dette ikke, kan erstatningskrav ikke gøres gældende.

Kontrol af flyttegods

EU Transport forbeholder sig retten til at lave rutinemæssige kontrol af flyttegods vi transportere for vores kunder.
Her kigger vi efter våben, eurofiserende stoffer, eller andre ulovlige genstande der ikke må fragtes over landegrænser – Vi laver også stikprøvekontrol i samarbejde med spansk politi, der sammen med deres narkohund, går en tur i bilen inden afgang fra Sydspanien.
Skulle vi mod forventning finde noget , vil vi vidergive oplysningerne om hvem der ejer flyttegodset til politiet, der herefter vil blive kontaktet af de rette instanser.

da_DKDansk