Transport af biler

EU Transport tilbyder transport af biler i hele Europa.

Transport af din bil!

Vi tilbyder også transport af biler i alle EU lande, hvor vi typisk vil afhente din bil så tæt på den adresse som muligt, da det kræver at autotransporteren skal have en del plads.

Bilen vil blive fragtet på en transport der er bygget til en sikker og hurtig fragt af din bil. Og den vil selvfølgelig blive forsvarligt spændt fast på lastbilen under transporten.

Forsikring under transport

Din bil vil naturligvis være forsikret under hele transporten, hvis uheldet skulle være ude, og der skulle komme en skade på bilen.

Vores samarbejdspartner der tilbyder autotransporten, er et meget proffesionelt firma, og har selvfølgelig mange års erfaring indenfor biltransport, uden skader. Derfor kan vi også med god samvittighed overlade vores kunders biler i deres hænder.

Pladsberegner

Læs om vores "pladsberegner" her.

Sådan fungere det.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du med fordel hente vores "pladsberegner" her eller på forsiden, hvor du kan udfylde den med navn og adresser, samt udfylde de forskellige rubrikker med dit flyttegods. Herefter vil den selv udregne hvor mange kubikmeter du har der skal transporteres.

Herefter downloader du dette ark, og sender det via E-mail til info@eutransport.dk hvor du så vil modtage en fast pris på fragt af dit flyttegods.

Ved vores ankomst for afhentning af dit flyttegods, vil vi i fællesskab gennemgå den liste du har fremsendt, og derved sikre os at det hele er læsset på bilen, inden afgang til din leveringsadresse.

Kontakt Info

EU Transport S.L.
29640 Fuengirola
NIF: B04998589


Mobil DK:   +45 93831718
Mobil ES: +34 711 02 02 18

E-mail: info@eutransport.dk

Følg os på sociale medier

 

da_DKDansk