Transport af biler & motorcykler

EU Transport tilbyder også transport af biler og motorcykler til og fra Spanien, samt resten af Europa.

Transport af din bil & motorcykel.

Udover transport af bil til Spanien, tilbyder også transport af biler & motorcykleri alle andre EU lande, hvor vi typisk vil afhente din bil / MC så tæt på den adresse som muligt, da det kræver at autotransporteren skal have en del plads.

Bilen / MC vil blive fragtet på en transport der er bygget til en sikker og hurtig fragt af din bil / MC. Og den vil selvfølgelig blive forsvarligt fastspændt på lastbilen under transporten.

Forsikring under transport

Din bil / MC vil naturligvis være forsikret under hele transporten, hvis uheldet skulle være ude, og der skulle komme en skade på bilen eller din motorcykel. Og bilens / MC egen forsikring er også gældende under denne form for transport.

Transport af bil til Spanien

Ved transport af bil til Spanien eller MC på vores autotransport, vil de være sikkert fastspændt under transporten, og de vil stå i en lukket specielbygget autotrailer, så din bil / MC derved er beskyttet mod bl.a. stenslag osv.

Da det er en specielbygget trailer, kan “næsten” alle biler bliver læsset der hvor vores lastbil kan komme til, hvilket gør transporten så let som muligt for vores kunder.

Læs vores bestemmelser

Vi mener selv vi er fair!

Det er som regel en stor beslutning at transportere sit indbo fra A til B. Derfor har vi også beskrevet, hvad det kræves for at benytte EU Transport til at flytte dit indbo i Europa.

Kontakt os

Vi er altid ved telefonen, og du er velkommen til at ringe for råd og vejledning. Har du eventuelle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. +45 93831718 eller +34 711 02 02 18

Vi har selv været i den samme situation, så ved hvad der skal til, for at gøre det så let som muligt.

Har du bla. spørgsmål om omregistrering af bil i Spanien, så kontakt vores samarbejdspartner www.bospanien.dk

 

 

da_DKDansk